Reviews


5 stars after 98 reviews
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was voor ons helaas veel te pittig, waardoor wij het niet op hebben gegeten. De pepertjes (denk ik?) leken zoveel op de rijst dat ze er niet uit te vissen waren. Misschien is het mogelijk om dit op de website te vermelden of evt. een minder pittige variant aan te bieden :) Mijn vriend (hij had nasi met saté) kreeg na een uur last van buikkrampen en verdere details laat ik maar even achterwege. Het eten was verder wel erg lekker, fijne grote porties en bezorging was goed! Enige verwarring bij de bezorgstatus op de website, want daar stond dat het eten bezorgd was terwijl wij nog zaten te wachten. 3/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, ruime portie saoto en lekkere saté This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een puntje, de verpakking van de roti kan beter, alles lag op een hoop in een hoekje. De verpakking van de bami met sate was goed. , maar het eten was SUPER lekker. Groetjes en tot snel weer : ) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten. Nette beleefde bezorgers. Top 2/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jeetje zeg wat heb ik heerlijk zitten eten en wat was het veel. Harstikke bedankt en we komen zeker nog een keer bestellen . Groetjes Saskia 2/25/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! Ga ik vaker bestellen, vooral de sautosoep!! 2/24/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 2 broodjes saté. Wij waren allebei na het eten van de saté misselijk. Misschien omdat de saté gefrituurd was? Voor de rest was het goed. 2/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten. Al vaker besteld. Zeer vriendelijke service. Aanrader! 2/12/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke roti en super snelle bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Vriendelijke mensen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de website erg makkelijk om mee te bestellen! 1/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer prima in orde, een aanrader! De website maakt bestellen erg makkelijk. 1/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Alleen mag de sambal bij jullie blijven als ik aan klik geen sambal. 1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze wisten mijn verblijf snel te vinden. De vriendelijke bezorger was goedlachs, daar zie ik graag meer van. De Faya Dagoe vliegt je op een bijzondere manier aan, de smaakpapillen knalden tegen mijn gehemelte. Het was smikkelen als vanouds, heb in tijden niet zo lekker gegeten. 1/19/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten (vooral de BBQ gerechten!) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goede porties en vriendelijk personeel. Eten misschien net iets pittig, maar voor mij was het prima 1/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere kip van de BBQ!! 1/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel goeie service, attente extra's en ontzettend lekkere en grote portie roti gegeten! zeker voor herhaling vatbaar 1/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! Vriendelijk personeel en niet te vergeten heerlijk eten tot gauw weer:) 12/28/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke nasi en roti. 12/25/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heerlijk! Erg goede kwaliteit. Het kwam goed op tijd. We misten een broodje maar dat werd netjes van tevoren gezegd en na een kwartier kwam het broodje alsnog. Het enige is dat we in de rotikip wel een aantal botjes tegenkwamen. Het was heerlijk mals en smakelijk maar dat was ietsje minder. Verder overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten! De BBQ kip is echt top. Met de sausjes mogen jullie w minder scheutig zijn hoor. Blijft veel over. Is zonde. Misschien een optie dat je bij de bestelling vraagt hoeveel mensen denken te willen... Scheelt jullie weer in de kosten. Eten was wederom TOP!! 12/19/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Goede service. 12/12/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker een aanrader als je wilt genieten van echte Surinaamse roti! Ruime keuze, goede hoeveelheid en aardig personeel! 12/4/2020
JJ's Kitchen 5 stars after 98 reviews
JJ's Kitchen