Reviews


5 stars after 80 reviews
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer prima in orde, een aanrader! De website maakt bestellen erg makkelijk. 1/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Alleen mag de sambal bij jullie blijven als ik aan klik geen sambal. 1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 1/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze wisten mijn verblijf snel te vinden. De vriendelijke bezorger was goedlachs, daar zie ik graag meer van. De Faya Dagoe vliegt je op een bijzondere manier aan, de smaakpapillen knalden tegen mijn gehemelte. Het was smikkelen als vanouds, heb in tijden niet zo lekker gegeten. 1/19/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten (vooral de BBQ gerechten!) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goede porties en vriendelijk personeel. Eten misschien net iets pittig, maar voor mij was het prima 1/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere kip van de BBQ!! 1/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/6/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel goeie service, attente extra's en ontzettend lekkere en grote portie roti gegeten! zeker voor herhaling vatbaar 1/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! Vriendelijk personeel en niet te vergeten heerlijk eten tot gauw weer:) 12/28/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke nasi en roti. 12/25/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heerlijk! Erg goede kwaliteit. Het kwam goed op tijd. We misten een broodje maar dat werd netjes van tevoren gezegd en na een kwartier kwam het broodje alsnog. Het enige is dat we in de rotikip wel een aantal botjes tegenkwamen. Het was heerlijk mals en smakelijk maar dat was ietsje minder. Verder overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer heerlijk gegeten! De BBQ kip is echt top. Met de sausjes mogen jullie w minder scheutig zijn hoor. Blijft veel over. Is zonde. Misschien een optie dat je bij de bestelling vraagt hoeveel mensen denken te willen... Scheelt jullie weer in de kosten. Eten was wederom TOP!! 12/19/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Goede service. 12/12/2020
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker een aanrader als je wilt genieten van echte Surinaamse roti! Ruime keuze, goede hoeveelheid en aardig personeel! 12/4/2020
JJ's Kitchen 5 stars after 80 reviews
JJ's Kitchen