Reviews


5 stars after 98 reviews
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend, zoals altijd! 11/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
JJ's Kitchen heeft heerlijk eten, vriendelijke service én een uitgebreid assortiment voor veganisten en vegetariërs. Dat geeft veganisten zoals ik meer opties dan vergelijkbare restaurants. Dat maakt dat ik hier graag eet en bestel. 10/7/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The amount of food was really good! I liked the quality as well, though the chicken was a bit burnt (had to remove the top layer before I could start eating). And I also had to wait for 20 minutes for the food. Please indicate the correct time when the food can be picked up to avoid waiting. Thank you! 9/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke roti kippenpoot en heerlijke sate 9/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk eten, kan niets anders zeggen. 9/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten! Bestellen via de website ging heel eenvoudig. Afhalen ging prima, erg aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar! 9/15/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tot nu toe de lekkerste roti in voorburg ook de saté was prima 9/6/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, een aanrader! 9/3/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lang op zoek geweest naar goed bereide authentieke Surinaamse roti’s. Bij JJ’s hebben we die eindelijk gevonden, overheerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Top bediening en zoals altijd heel vriendelijk. Bedankt crew :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en netjes bezorgt, heerlijk gegeten (wel pittig voor ons) en er was genoeg. Zeker aan te raden! We hadden wel erge dorst de rest van de avond dus voor ons was het wat te zout misschien. Voor de rest heerlijk! Wat meer foto's van de website voor mensen minder bekkend met deze heerlijke keuken zou op prijs gesteld worden :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great as always! 6/25/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website besteld en een half uur later kunnen afhalen. De bestelling stond netjes op tijd klaar en de medewerkers waren heel vriendelijk. Het belangrijkste: dit is de lekkerste roti die wij tot nu toe hebben gegeten! Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Wellicht 1 tip, als je houdt van pittig eten zou ik extra sambal bestellen want de bakjes zijn erg klein. Ook de sambal was trouwens top! 6/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden met levering en kwaliteit, lekker gegeten en de maaltijd is door een vriendelijke jongen bezorgd! Enige tijd geleden een mindere ervaring gehad, die JJ's ook professioneel klantvriendelijk heeft opgepakt en nu weer volop tevreden. 6/14/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Voor de 3e keer hetzelfde besteld en blijft genieten. 6/5/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrr en vlot en vriendelijk EN servicegericht. Ze bellen als er iets is uitverkocht en bieden dan n alternatief. Heel fijn!! 6/2/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger netjes op tijd 5/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is top , heerlijk gewoon . Maar netjes besteld en betaald op de site , maar helaas nog een half uur moeten wachten in de zaak . Bestelling was niet klaar Erg jammer 🙃 5/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! We hadden nasi met extra sate en extra komkommer, kousenband en omeletsliertjes. Plus 2 loempiaatjes, die waren niet echt onze smaak. Ik werd gebeld dat vanwege de drukte van Hemelvaartsdag de bestelling iets was vertraagd! Heel attent en goeie service! 5/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/29/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker! 4/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten.. soto met temperaturen en heerlijke nasi met vega kip. Goede service 4/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
good food good service thank you JJ's Crew 4/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd, alleen helaas de komkommer op mijn broodje tempeh vergeten. Volgende keer beter! 4/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Roti kipdijfilet, en was redelijk genoeg. 4/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
dank voor recept! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en stond precies op tijd klaar! Lekker gegeten! 4/10/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede service. Vriendelijke bediening. Het aanbevelen waard... 4/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste nasi met kip ever! Volgende keer gaan we roti proberen. Via de website bestellen met mijn telefoon lukte niet Op de laptop wel. 3/30/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste roti in de omgeving , personeel is altijd vriendelijk en klantgericht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede gerechten! 3/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere vegetarische roti ik heb heerlijk gegeten. De witte rijst met tempe hmmmm good to go.....duim op 3/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb heerlijk gegeten. Bedankt JJ crew. 3/24/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food at JJ’s is delicious!!! We ordered many times already and we really love the food! The roti and especially the bami are sooo good!! And the nuggets are a favorite as well ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk service is goed. Je wordt gebeld als de bestelling iets later wordt bezorgd. Persoonlijk berichtje op de papieren tas is super lief. 3/20/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang, mee dan 45 minuten. Eten was lekker maar niet heel warm. 3/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten 5 sterren heerlijk weer, Bami perfect ook hoeveelheid, Roti beetje weinig voor dat geld. 3/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
JJ's Kitchen 5 stars after 98 reviews
JJ's Kitchen