Reviews


5 stars after 80 reviews
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website besteld en een half uur later kunnen afhalen. De bestelling stond netjes op tijd klaar en de medewerkers waren heel vriendelijk. Het belangrijkste: dit is de lekkerste roti die wij tot nu toe hebben gegeten! Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Wellicht 1 tip, als je houdt van pittig eten zou ik extra sambal bestellen want de bakjes zijn erg klein. Ook de sambal was trouwens top! 6/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden met levering en kwaliteit, lekker gegeten en de maaltijd is door een vriendelijke jongen bezorgd! Enige tijd geleden een mindere ervaring gehad, die JJ's ook professioneel klantvriendelijk heeft opgepakt en nu weer volop tevreden. 6/14/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Voor de 3e keer hetzelfde besteld en blijft genieten. 6/5/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrrr en vlot en vriendelijk EN servicegericht. Ze bellen als er iets is uitverkocht en bieden dan n alternatief. Heel fijn!! 6/2/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger netjes op tijd 5/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is top , heerlijk gewoon . Maar netjes besteld en betaald op de site , maar helaas nog een half uur moeten wachten in de zaak . Bestelling was niet klaar Erg jammer 🙃 5/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! We hadden nasi met extra sate en extra komkommer, kousenband en omeletsliertjes. Plus 2 loempiaatjes, die waren niet echt onze smaak. Ik werd gebeld dat vanwege de drukte van Hemelvaartsdag de bestelling iets was vertraagd! Heel attent en goeie service! 5/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/29/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker! 4/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten.. soto met temperaturen en heerlijke nasi met vega kip. Goede service 4/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
good food good service thank you JJ's Crew 4/22/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd, alleen helaas de komkommer op mijn broodje tempeh vergeten. Volgende keer beter! 4/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Roti kipdijfilet, en was redelijk genoeg. 4/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
dank voor recept! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en stond precies op tijd klaar! Lekker gegeten! 4/10/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede service. Vriendelijke bediening. Het aanbevelen waard... 4/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste nasi met kip ever! Volgende keer gaan we roti proberen. Via de website bestellen met mijn telefoon lukte niet Op de laptop wel. 3/30/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste roti in de omgeving , personeel is altijd vriendelijk en klantgericht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede gerechten! 3/27/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere vegetarische roti ik heb heerlijk gegeten. De witte rijst met tempe hmmmm good to go.....duim op 3/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb heerlijk gegeten. Bedankt JJ crew. 3/24/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food at JJ’s is delicious!!! We ordered many times already and we really love the food! The roti and especially the bami are sooo good!! And the nuggets are a favorite as well ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk service is goed. Je wordt gebeld als de bestelling iets later wordt bezorgd. Persoonlijk berichtje op de papieren tas is super lief. 3/20/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde lang, mee dan 45 minuten. Eten was lekker maar niet heel warm. 3/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten 5 sterren heerlijk weer, Bami perfect ook hoeveelheid, Roti beetje weinig voor dat geld. 3/17/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/13/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was voor ons helaas veel te pittig, waardoor wij het niet op hebben gegeten. De pepertjes (denk ik?) leken zoveel op de rijst dat ze er niet uit te vissen waren. Misschien is het mogelijk om dit op de website te vermelden of evt. een minder pittige variant aan te bieden :) Mijn vriend (hij had nasi met saté) kreeg na een uur last van buikkrampen en verdere details laat ik maar even achterwege. Het eten was verder wel erg lekker, fijne grote porties en bezorging was goed! Enige verwarring bij de bezorgstatus op de website, want daar stond dat het eten bezorgd was terwijl wij nog zaten te wachten. 3/1/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, ruime portie saoto en lekkere saté This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een puntje, de verpakking van de roti kan beter, alles lag op een hoop in een hoekje. De verpakking van de bami met sate was goed. , maar het eten was SUPER lekker. Groetjes en tot snel weer : ) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten. Nette beleefde bezorgers. Top 2/26/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jeetje zeg wat heb ik heerlijk zitten eten en wat was het veel. Harstikke bedankt en we komen zeker nog een keer bestellen . Groetjes Saskia 2/25/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! Ga ik vaker bestellen, vooral de sautosoep!! 2/24/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 2 broodjes saté. Wij waren allebei na het eten van de saté misselijk. Misschien omdat de saté gefrituurd was? Voor de rest was het goed. 2/18/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten. Al vaker besteld. Zeer vriendelijke service. Aanrader! 2/12/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke roti en super snelle bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Vriendelijke mensen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/28/2021
JJs Kitchen Ter Cappellenstraat 6 0708877696
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de website erg makkelijk om mee te bestellen! 1/28/2021
JJ's Kitchen 5 stars after 80 reviews
JJ's Kitchen